Neem contact met me op.

BEREIKBAARHEID


Wij hebben ondertussen meer dan 30 volwassen hondjes (en 4 grote honden met enorm veel energie) en deze verdienen allemaal de nodige aandacht.

Aangezien wij naast hondjes fokken ook nog een boerderij met paarden uitbaten kunnen wij niet ten alle tijde bezoek toelaten.

Voor ons staat de verzorging van onze dieren voorop.

U kan moeder en de pupjes bezoeken als ze er klaar voor zijn (vanaf 8 weken )

De pupjes mogen verhuizen met 8 a 9 weken. Sommige moeders zijn zeer zorgzaam en geven zoveel melk dat het beter is dat de pupjes wat langer blijven.

Mensen die toch wensen te reserveren voor de 7e levensweek kunnen dit reeds vanaf de 2e levensweek als de oogjes open zijn en we zeker zijn dat alles prima verloopt.  Uiteraard zenden we dan de nodige foto's van moeder en pupjes via mail/whatsapp.  Ter reservatie vragen wij standaard een voorschot van 250 euro over te schrijven.    

Mail wordt dagelijks gelezen en beantwoord, indien u geen antwoord heeft gekregen op uw mail dan zal u vermoedelijk een verkeerd emailadres opgegeven hebben.

Mail: balouentibo@gmail.com

Gsm 0471/086867 (het is niet altijd makkelijk om alle telefoontjes te beantwoorden, de gsm heb ik helaas niet altijd bij de hand)

Wij zijn GEEN WINKEL en werken ENKEL op afspraak 

ONS NIEUW ADRES:

Molenstraat 182, 9290 OVERMERE

HK13404701

Btw nr BE0839 922 901


Wij zijn een gesloten kennel dwz dat we geen contact met vreemde honden toelaten . 

Bij interesse in een pup / nest krijgt u sowieso de moeder te zien .

Ik  neem met plezier mijn tijd om voldoende uitleg te geven over de pup in kwestie maar ik geef geen rondleiding tussen mijn dieren.


Schrijf hier uw bericht. Vul het formulier in:

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE