Neem contact met me op.

BEREIKBAARHEID


Wij hebben ondertussen meer dan 30 volwassen hondjes (en 4 grote honden met enorm veel energie) en deze verdienen allemaal de nodige aandacht.

Aangezien wij naast hondjes fokken ook nog een boerderij met paarden uitbaten kunnen wij niet ten alle tijde bezoek toelaten.

Voor ons staat de verzorging van onze dieren voorop.

U kan moeder en de pupjes bezoeken als ze er klaar voor zijn (vanaf 7 weken )

De pupjes mogen verhuizen met 8 a 10 weken. Sommige moeders zijn zeer zorgzaam en geven zoveel melk dat het beter is dat de pupjes wat langer blijven.

Mensen die toch wensen te reserveren voor de 7e levensweek kunnen dit reeds vanaf de 2e levensweek als de oogjes open zijn en we zeker zijn dat alles prima verloopt.  Uiteraard zenden we dan de nodige foto's van moeder en pupjes via mail/whatsapp.  Ter reservatie vragen wij standaard een voorschot van 250 euro over te schrijven.    

Mail wordt dagelijks gelezen en beantwoord, indien u geen antwoord heeft gekregen op uw mail dan zal u vermoedelijk een verkeerd emailadres opgegeven hebben.

Mail: balouentibo@gmail.com

Gsm 0471/086867 (het is niet altijd makkelijk om alle telefoontjes te beantwoorden, de gsm heb ik helaas niet altijd bij de hand)

ZONDAG = GEZINSDAG en ben ik niet bereikbaar ....

Wij werken voortaan met 3 bezoekersdagen tijdens de schooldagen ( in de vakantie houden we geen rekening met deze dagen en kan ik me wat flexibeler vrij maken)

Woensdag 14u tot 18u

Vrijdag 11u 15u tot 16u30 tot 18u

Zaterdag 11u tot 18u (indien we niets anders op de agenda staan hebben )

Een gereserveerd pupje kan op andere dagen opgehaald worden


Ons Adres:

Veerstraat 79a, 9290 Uitbergen  

(op dit adres wonen wij en worden onze pupjes geboren , de vaderdieren en niet-drachtige dieren verblijven op onze paardenboerderij)

Schrijf hier uw bericht. Vul het formulier in:

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE